Estades d’estius

  

Les estades d’Estiu de Pàdel Juneda són una proposta per tots aquells jugadors i jugadores de l’escola de Pàdel Juneda i tots aquells/es nens/es que vulguin gaudir d’una intensa setmana aprenent amb i d’aquest esport.

 L’activitat es du a terme en torns d’una setmana per categoria, de dilluns a divendres de 9 a 13h

Un exemple de la distribució horària seria:

Horari Activitat
de 9.00h a 10.30h Entrenament de conceptes tècnics i tàctics de pàdel
de 10.30h a 11.00h Descans i esmorzar
de 11.00h a 12.00h Aplicació dels conceptes treballats a l’entrenament en situació real de joc  mitjançant  situacions de partit o torneig intern proposades i supervisades pels entrenadors
de 12.00h a 13.00h Jocs aquàtics i piscina

Metodologia de treball

Els entrenadors són els encarregats de dinamitzar i dirigir durant la franja horària que duri l’activitat. Disposem d’entrenadors amb formació especialitzada de pàdel i amb l’experiència adequada pel correcte desenvolupament de l’activitat docent.

Per tal de vetllar pel bon funcionament i fer un seguiment de les activitats, hi haurà una persona encarregada de supervisar i avaluar aquestes tasques.

Grups de nens/es

Els entrenadors són els encarregats de distribuir els grups de treball dels/les nens/es apuntats a cada torn.

Per tal de garantir un bon servei, les places a cada torn seran limitades en funció de la categoria d’aquests. En el cas de la categoria pre-benjamí i benjamí es limitaran les places a 10 alumnes, i en categoria aleví i infantil/cadet a 8.

Vols més informació ?

Contacta'ns