Qui som?

Pàdel Juneda, gestionat per Dakirol Gestió de l’Esport, neix amb la idea de poder satisfer i donar un servei de lloguer de pistes de pàdel al nostre poble i a les seves zones pròximes, davant l’elevada demanda existent per a la pràctica d’aquest esport.

Des del juliol del 2013, Pàdel Juneda ofereix als seus usuaris un tracte proper amb l’objectiu que tots els usuaris que vinguin a fer ús de les instal·lacions en gaudeixin al màxim, sentint-se un més de la nostra família.

Per aconseguir això, tot l’equip de Dakirol i Pàdel Juneda treballem amb la màxima il·lusió i tot el nostre esforç i coneixement des del primer dia per tal d’oferir el servei que la població de Juneda es mereix.

Instal·lacions

 

 

Les nostres instal·lacions es troben en un entorn ideal per a la pràctica esportiva en general, just al costat de les piscines municipals i el renovat camp de futbol municipal.

Disposem de:

Tres pistes de pàdel outdoor
Vestidors condicionats
Servei de bar (Bar piscines 3.0)
Recepció amb atenció personalitzada
Servei de lloguer i venda de pales i material de pàdel
Exposició de pales de test de la marca Shooter Pàdel

Vols més informació ?

Contacta'ns

 

- Quadre principal 1ª categoria: http://www.padeljuneda.cat/1a-masculina-grobe-act/

- Quadre de consolació 1ª categoria: http://www.padeljuneda.cat/cons-torneig-primavera-grobe/

- Funcionament, reglament i emparellaments 2ª categoria: ttp://www.padeljuneda.cat/torneig-segona-categoria-grobe/

Durant tota la temporada organitzem tornejos amb diferents categories de joc i adaptats a totes els nivells i edats. Americanes, trobades de joves promeses, tornejos externs a les nostres instal·lacions, campionats 24 hores en format per equips... i molt més!